Att bli översprungen

Sedan jag blev mer ledare över Ametistas så har han bestämt sig för att inte komma in från hagen. Han har vänt rumpan åt mig när jag har kommit in i hagen och så har han gått längst ner i hagen. Och det är ju jätteroligt med tanke på att hagen är superstor och det finns mängder med ytor att springa på. Så jag har fått gå efter honom flera vändor innan han låter mig komma fram till honom. Så himla dumt. Men hellre att jag får gå extra än att inte få hans respekt i den övriga hanteringen. Men nu det sista har det faktiskt blivit jättebra.

Nu kommer han gåendes mot mig såfort jag visas mig utanför stallet. Häromdagen gick jag in i hagen och ropade på honom samt visslade. Tror ni inte att han höjer huvudet med en gång, gnäggar och kommer kutandes mot mig? Jag blev nästan rädd, trodde han skulle springa över mig men han stannade som tur var. Så himla söt.

Gillar

Kommentarer

emilystighall,
Från mitt fönster såg jag inte så mycket mer än ett jätterött sken faktiskt.
Jag avskyr verkligen månen. I hela mitt liv har jag varit påverkad av den så sömnsvårigheter är liksom ett problem minst en gång i månaden.
emilystighall.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Men fy vad obehagligt.. 😟 Fungerade inte ens om du har en riktigt bra rullgardin? :/
nouw.com/amandajosefsson
mee.animal,
Vad roligt!! Det gör Clooney också, och jag tycker det ger ett så klart tecken! Vill han vara med mig, så kommer han. 😊
neapocalypse.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Ja men visst är det så. Det är lite dumt bara när man har bokat in en träning och hästen går iväg, man kan ju liksom inte ställa in träningen för att hästen inte vill vara med en.. Kram.
nouw.com/amandajosefsson
hoppryttare.lydia,
låter som min häst i ett nötskal... hon är lite schitzo haha 😉
lydiathieme.se