Återpublicering: varför Ametistas är till salu

Jag skrev och förklara varför Ametistas var till salu för någon dag sedan, men det var några som ändå hade missat och istället för att dra alltihop i kommentarsfältet så lägger jag upp det igen. Kram!
-
Jag har fått en del kommentarer om att ni har sett Ametistas på annons på hästnet och frågat varför jag ska sälja honom, en del har skrivit på Facebook och frågat och någon har till och med mailat. Men jag tänkte att det är ju ingen hemlighet direkt och jag förstog ju att det skulle bli frågetecken. Baksidan med att ha en blogg, det går inte att gömma något fastän man kanske vill. Men som sagt, det är ju ingen hemlighet att han är till salu. Det värker dock i hjärtat och anledningarna är en del. Men jag har ingen brådska med att få sålt honom. Planen var egentligen att lägga ut honom på annons i vår, men jag tänkte att egentligen. Tänk om världens bästa person dyker upp i januari, ska jag gå miste om den då? Då kan han lika väl ligga ute på till-salu annons, folk har hört av sig och en har till och med varit och provridit, men jag kommer inte göra en försäljning förrän det känns 500% rätt. Det får dröja till januari 2018 om så ska vara. Jag har med andra ord inte bråttom alls. Jag vet inte alls hur det kommer se ut när försäljningen sker, om jag kommer kunna hitta en annan häst, om jag ens vill ha en annan häst eller hur det blir. Dock har jag väldigt svårt att se mig själv utan häst, å andra sidan är det ordentligt dyrt att ha häst och min plan är att flytta hemifrån. Men som sagt- inget är klart och ingen vet hur lång tid det tar.

Så nu hoppas jag att ni har fått svar på era frågor, om inte är det bara att fråga i kommentarsfältet så svarar jag så gott jag kan, utan att blotta hela mitt hjärta allt för mycket. Ni anar inte hur mycket jag har lipat inför varje mail-svar, varje telefon-samtal och när jag la ut annonsen. Mitt hjärta ju :(

Gillar

Kommentarer

Marica,
Får man fråga varför du lagt ut honom? 😊
www.mariicaliindberg.blogg.se
Johanna,
Usch vad jobbigt att höra! Jag har förmånen att bo väldigt avskilt hemma och är nästan alltid själv, så det är fortfarande väldigt bra att bo hemma, på så sätt har jag råd att ha häst.. tufft beslut!
jtdressyr.blogg.se