Äntligen fredag

God morgon på er, jag lyckades somna igår i alla fall efter om & men. Klockan var nog närmare 4 när jag äntligen föll in i sömnen. Hatar när det blir så, jag har lite av restless legs dessutom så inte blev det bättre av att det var as-varmt.. Nu ska jag i alla fall snabbt dra varför jag inte bloggade mer igår..

Klockan 11 igår plockade Carro & Alexandra upp mig med Thilly där bak. Vi åkte till Anna Rudbäcks klinik på Tjörn för att checka upp Thilly. Jag följde med på lite studiebesök. Tycker det är så himla intressant att se vad de kollar efter och hur man kan se att en eventuell skada kan finnas och så vidare. Sög i mig massor av information och om ett tag ska vi ju även dit med Ametistas. I vilket fall så var det bra med Thilly och vi kunde åka hem. Jag åkte direkt till skolan för att hämta upp Irma innan vi åkte hem. Vera hade redan tagit bussen hem. De käkade lite samt bytte om innan vi åkte hem till mig så jag fick bytt om innan stallet. I stallet gjorde vi iordning Ametistas samt packade in i transporten. Efter en ca 30 min lastning gick han på, jag var ruskigt irriterad på honom. Vi kom iväg i alla fall, och snart berättar jag mer om pay & jumpen. Efter p&j'n hjälpte Carro oss med Ametistas. Han fick åka med Saga hem, och han gick på relativt snabbt.

Efter vi hade packat ur allt i transporten & fått ut Ametistas i hagen åkte jag och tjejerna för att köpa pizza. Snabbt hem och duscha innan vi käkade pizza framför Tumelisa innan tjejerna var tvungna att sova. Var jättemysigt att spendera så mycket tid med mina härliga kusiner. Jag känner dock att jag inte är redo för barn, och det är ju tur det! Hahahah.

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

johannathedeen,
Såå skönt med fredag eller hur 😃
jtdressyr.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
SÅÅÅÅ SKÖNT! Kan inte beskriva 😊 Kram!
nouw.com/amandajosefsson