Ametistas 11/9

Godkväll på er! Hur härligt att det är fredag? Jag har firat min fredag med att först jobba till 15 och därefter åka till min härliga häst! Vi har haft hoppträning idag för Caroline, vilket var himla roligt. Det är så härligt att hoppa alltså, lätt det roligaste ridmässigt. Nu är jag hemma hos min pojkvän, vi har käkat tacos och ska strax se ikapp missade Paradise hotel avsnitt :)

Vi började ridpasset med att rida fram (såklart..) och han var stel som en pinne idag också. Jag längtar så himla mycket till nästa torsdag då vi ska till Anna Rudbäck's klinik på Tjörn. Ser fram emot det med en klump i magen. Vill att hon ska hitta något som inte är för stort utan bara så att det hjälper oss framåt. För just nu är det så himla tråkigt utvecklingsmässigt att har jag inte ridit honom på en vecka så hoppar vi 50 steg bakåt.. Men det redde ut sig ju längre vi höll på och vi kom ett par steg framåt. Tycker bara det är så jobbigt att inte kunna reda ut det själv, för han är väldigt svår och jag behöver ha ett par ögon från marken som kan komma med inputs. Carro har ju sett Ametistas sedan dag 1 och vet våra brister och hur han är att rida, vilket är en sån otroligt stor fördel speciellt i dessa lägen! Fick bra tips, vilket är härligt.

Hoppningen hur som helst, gick jättebra. Vi tar steg i rätt riktning för var hoppträning och det är en guldkänsla alltså. Mitt problem just nu är att jag inte riktigt vet hur jag ska göra inför hinder. På lägre höjder såsom 90cm så sköter han det själv, han blir mer störd när jag försöker bestämma avsprång, men nu när vi är uppe på 1,10 så behöver jag hjälpa honom men jag känner inte riktigt att jag har full pejl på hur jag ska göra i situationerna. Som det blev på förra tävlingen så grejade jag för mycket & kontrollerade alldeles för mycket vilket resulterade i ett hejdundrande undertempo och jättekonstiga avsprång. Ingen rytm helt enkelt. Men idag fick vi lite bättre koll på läget och han är ju så jäkla schysst. Ställer alltid upp & tycker det är så roligt. Bästa, bästa! <3Kommer fler bilder imorgon! :)

Gillar

Kommentarer

marico1994,
haha vad lycklig han ser ut att vara 😃
www.kallblodstravare.blogg.se
amandajosefsson
amandajosefsson,
Gud ja, finns det något den där hästen älskar så är det att hoppa. 😊 Kram.
nouw.com/amandajosefsson
victoria
,
Det börjar bli häst av honom också nu, så himla fin i kroppen! O vilken rumpa! 😊
amandajosefsson
amandajosefsson,
Hehe tackar, tackar! Vad roligt att du ser det. Kram!
nouw.com/amandajosefsson