Allergisk mot vintern

Jag älskar vintern med allt därtill. Jag älskar halsdukar, isande kyla och snö. Jag älskar julen. Jag älskar alla stjärnklara nätter och jag älskar att man måste skrapa rutorna på morgonen.

Jag älskar inte att jag varje vinter får utslag. Jag är nämnligen allergisk mot vintern. Hur galet det än verkar så blir mina ben uppsvullna & jag får utslag som kliar enormt. Jag kan klia tills det blöder, och ändå slutar det inte klia. Det känns nästan som kackerlackor under huden.. Detta året har jag dock upplevt att det är värre på resterande del av kroppen. Det kliar på armar, mage, hals, ansikte och även på fingrarna. Det har det inte gjort så mycket tidigare, men nu ska jag smörja in hela mig i body-lotion. Det lindrar samt att det inte går att klia om man är inkletad!

Hoppas förresten ni ser på PSG-Malmö nu? Jag kollar endast för att jag älskar Zlatan & sen gillar jag Cavani också. De är ungefär de enda spelarna jag vet namnet på i hela världens alla fotbollsspelare och jag står starkt vid deras sida ;) LOL.

  • VARDAG
  • Nära Kungälv

Gillar

Kommentarer

Fluffy_Unicorn_82
Fluffy_Unicorn_82,
Får liknande utslag på mina händer så fort det blir kallt. Suger verkligen 😧 Har du testat kortisonsalva? Dämpar klådan på mina händer. Dom blir inte 100% bra, men kliar inte sönder dom varje dag iaf.
nouw.com/fluffy_unicorn_82
ridersAP
ridersAP,
Men fy vad otrevligt! 😟
nouw.com/ridersap