Agility-snack

God morgon på er!

Idag är det onsdag och jag tog sovmorgon. Igår var jag och tränade agility med Morriz hemma hos min syster och med hennes hund Nelia. Morriz är för er som inte vet, min pojkväns mammas hund som är 6 månader. Det var första gången vi gjorde agility och han blir lätt väldigt (med en underdrift) ivrig och exalterad, så mina förhoppningar var inte så höga gällande om han skulle förstå vad som begärdes utav honom. Vi började med tunneln och först fattade han inte vad han skulle göra där i, så vi kastade in godis och då sprang han lätt igenom. Så han var inte rädd vilket var bra! Sen gick det felfritt ett par gånger och han var så duktig! Lyssnade jättebra.

När de är så små som Morriz får de inte hoppa så högt, utan han fick hoppa mini-skutt och han tyckte det var jätteroligt! Slalom var lite svårt, han hoppade mest i mellan stolparna för att få tag på godiset haha. När vi hade tränat klart fick han rasa av sig med Nelia. När de var klara kan jag säga att jag är glad för att det inte är min hund, utan jag kunde bara åka och lämna av honom hemma hos Mia haha.

Nu ska jag faktiskt städa mitt rum. Det är så stökigt och jag får nästan lite panik utav det. Senare i eftermiddag kommer hovslagaren också. Det är första gången sedan han flyttade till det nya stallet som han inte har dragit av sig någon sko. ;)

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer