5 saker att göra när det är sommar

Nu är det sommar och det känns som dagarna bara rinner iväg. Som att man aldrig lyckas fånga dom och göra något minnesvärt. Jag ska ge er mina 5 bästa tips för att få roliga minnen under den här sommaren. Vissa kanske passar er bättre, vissa sämre.

VINFOTBOLL.
Jag tror ni visste att det skulle vara mitt första tips. Vinfotboll har jag ju skrivit om flertalet gånger, och även tidigare förklarat hur det går till. Men det du behöver är: minst 12 personer, tre hinkar, en fotboll och 12 liter vitt vin. Bjud in dina vänner och deras vänner för att spela fotboll. Alla tar med sig en liter vin var och på plats delas man in i tre olika lag. Deltagarna i respektive lag häller upp sina vinflaskor/vinboxar i sin hink och därefter börjar två av lagen att spela match. När ett av lagen gör mål har de vunnit matchen, och därför får alla deltagare i det vinnande laget dricka ett glas ur hinken. Därefter spelar de mot det vilande laget och så fortsätter det tills ett av lagen har tömt sin hink. Det laget vinner! Med andra ord: fullast vinner.

ROADTRIP
Åk iväg på roadtrip med någon du gillar och kan stå ut med en längre tid. Åk till någon förort till Stockholm, åk till Danmark över dagen, åk till Skåne! Eller varför inte åk till närmsta stad för att gå i nya butiker. Äta på en ny resturang. se nya människor. Det måste inte vara så avancerat.

BRUNCH PÅ KVÄLLEN
Det här bjöd jag mina tjejer på när vi firade min födelsdag. Brunch fast på kvällen. Samla dina favoritmänniskor och bjud på god mat, goda drinkar och lekar! Perfekt för en ljuv sommarkväll.

KUBB OCH GRILLKVÄLL
Simple. Det ni behöver är en plats att vara på. I en park, hemma hos någon, på en fotbollsplan, you name it. Ta med grill, kubb och härliga människor så löser sig allt!

KONSERT/FESTIVAL
Varje sommar kryllar det av olika konserter och festivaler, i alla fall i Göteborg! Jag tror garanterat att du kan lyckas hitta både dyrare festivaler och gratis konserter om du letar i din stad. Om inte, så kolla lite längre bort! Få tag i ett tält och ta dig någonstans i Sverige!

Gillar

Kommentarer

bolander
bolander,
hahah! Omg det MÅSTE jag testa. Vinfotboll låter så kul!
nouw.com/bolander
amandajosefsson
amandajosefsson,
Gör det! Så sjukt roligt!
nouw.com/amandajosefsson
IP: 82.99.3.229