20års firande

I lördags var alla utan två av mina tjejkompisar här, de har båda rimliga anledningar varav den ena är i tex Almedalen och hur fett är inte det på en skala 1-10? Resterande var här och Matilda och Emelie kom några timmar innan för att hjälpa mig att fixa iordning. Det. var. kaos. Haha! Jag hade glömt köpa en del ingredienser, vi skulle montera ner och upp ett bord, fixa stolar, duka, Matilda skulle locka mitt hår och ja herregud. Men vi hann bli klara i tid i alla fall, så det var skönt. Så kom alla gäster och vi satte oss till bords för förrättt. Jag hade gjort västerbottenpaj i små muffinsformar till förrätt, de blev superlyckade!

När förrätten var uppäten åt vi varmrätten som då var pasta med lax & räkor. SÅ GOTT och det var då min bästis Emelie som fick röra ihop den, pga jag glömde mer än hälften av alla ingredienser.. Smartass... Men hon räddade det hela, thank you!

När maten var uppäten gjorde vi några lekar som jag hade fixat med, varav ett quiz om mig och alla 3 lagen hade alla rätt utom ett lag som hade ett fel, det är ganska bra resultat. De känner mig med andra ord ;) Vi gjorde även lite fler lekar som ni ser här under..

Jag kom även på en lek som jag var nöjd över. Alltså ni ser ju här...

Tror inte mina kompisar var precis lika nöjda..


Och vi tog mängder med bilder på min balkong.

Som ni ser ovan avslutade vi med beerpong.


Så glad över mina fina vänner. Tack för present & blommor, ni är guld värda!

Gillar

Kommentarer