-

Hej på er.

Jag vet att min uppdatering den här veckan (och i helgen) har varit allt annat än bra. Jag har mina förklaringar till varför och det är helt enkelt för att jag inte har mått så bra.

I torsdags förra veckan hade jag det väldigt stressigt och dagen därpå fick jag känna på migrän för första gången i mitt liv. Det startade med synbortfall i ca 10 minuter, och därefter kom migränen så kraftigt att jag var nära på att både spy och att svimma. Det försvann efter att ha legat i ett mörkt rum en stund. Så otroligt obehagligt. Mådde bättre efteråt men det var väl ett wake-up call att jag inte kan hålla på hur som helst. Hade en jättebra helg och på jobbet i måndags började jag känna av samma symptomer igen, men inte alls på samma sätt. Som om dessa problem inte har varit nog har jag även haft sömnproblem, har haft så svårt att somna flera nätter i rad och det är så jobbigt! Konstant trött..

Därför har jag vart tvungen att prioritera som ni säkert förstår. Jag har inte tyckt att bloggen har varit min högsta prioritet utan jag har lagt det mesta av mitt fokus och min kraft på jobbet då det är mycket denna veckan, och sen har min familj & mina vänner fått resten. Både skolan och bloggen har blivit lidande, men jag har inte pallat. Och då har det blivit såhär.

Men det värsta när jag låter saker bli lidande får jag extremt mycket prestationsångest och tänker ständigt på både bloggandet och främst matten. Jag tycker inte om att inte vara en superkvinna, det är jobbigt att känna att kroppen säger ifrån och ger varningssignaler. I alla fall, nu vet ni varför jag är frånvarande. Ska försöka ta tag i detta till helgen igen.

  • TANKAR

Gillar

Kommentarer